info@innovationsledelse.dk

Åbent kursus i innovationsledelse

Med dette 2-dages kursus får du udviklet dit tankesæt og dine kompetencer til at lede innovationsforløb. Du får konkrete værktøjer og afdækket dit eget udviklingspotentiale.

Du lærer om innovationens fem faser, om hvordan et innovationsforløb gennemføres og om hvilke mind-set og skill-set, der kendetegner hver fase. Du lærer at manøvrere mellem faserne og udnytte både dine egne og dine kollegers forskellige skills optimalt.

Undervisningsformen er deltagerorienteret og involverende med både individuelle øvelser og gruppeøvelser og en interaktiv teoretisk gennemgang af kursusmaterialet. Du får dybdegående kursusmateriale med alle værktøjerne, som du vil kunne bruge i dit daglige arbejde efter kurset. Du går hjem fra kurset med:
• Stærk forståelsesramme til at lede innovation
• Konkrete værktøjer
• Forståelse for personlige styrker og udfordringer
• De væsentligste udfordringer i din organisation

Kursusindholdet er evidensbaseret og bygger på forskning udført af David L. Francis, University of Brighton. 1st Miles kursusledere har gennemgået et trænings- og certificeringsforløb og er certificerede i innovationsledelse.

Kurset henvender sig til organisationer, hvor udviklingsteams kan få et fælles billede og modelapparat for at skabe mest mulig værdi på udviklingsinitiativer, produktudvikling og udviklingsprojekter, samt til enkeltpersoner, der arbejder med innovation i det daglige.

Næste kursus: 19. – 20. marts i Hørsholm.

Pris: 12.900 kr pr. person excl. moms, 20% rabat for efterfølgende deltagere fra samme organisation.

Tilmelding til Charlotte Leser på charlotte@1stmile.dk eller 30 86 30 17.