info@innovationsledelse.dk

Kontakt innovationsledelse.dk

Soren Houmøller
Søren Houmøller
Stifter og direktør, 1st Mile

Søren Houmøller er direktør for 1st Mile, virksomheden bag Innovationsledelse.dk.
Søren er uddannet civilingeniør fra DTU og Executive MBA fra SIMI og er certificeret i innovationsledelse fra University of Brighton.

Navn (skal udfyldes)

Email (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Hvad er du interesseret i?

Besked

Virksomheden 1st Mile står bag innovationsledelse.dk. 1st Mile er specialister i at udvikle og modne innovationsprojekter for kunder i den offentlige og private sektor i Danmark, ofte i form af projekter støttet af Innovationsfonden, EU Horizon 2020 og andre støtteprogrammer.

Ultimo 2014 har 1st Mile sikret finansiering til innovationsprojekter med samlet budget for ca. 1,5 mia. kroner. Kunderne er virksomheder i alle størrelser – fra 2-personers opstartsvirksomheder til Danfoss, Vestas og A. P. Mølller-Mærsk -, forsyningsselskaber, investorer og universiteter.

Men værdien af innovationen skabes først, hvis organisationerne har de nødvendige og tilstrækkelige forudsætninger for at kunne innovere. Det kræver dermed en indsigt i hvad organisationen har af styrker, der kan trække innovationen igennem, og svagheder, der kan hæmme værdiskabelsen, men også en indsigt i hvordan man skaber optimal værdi på sin innovation og hvordan den ledes.

Innovationsledelse er derfor et centralt værktøj til at skabe optimal værdi på ny teknologi, nye koncepter og nye systemer. Organisationer, der er dygtige til at lede innovation, skaber bedre afkast end de, der ikke er.

Derfor er det vores mission at bidrage til værdiskabelsen i det danske samfund ved at forbedre evnen til at skabe værdi på innovation.

Læs mere om 1st Mile.